Renault MEGANE Grandtour

Представяне

PrintSend

​Дизайн

Интериорен дизайн

Комфорт

Пространство

Безопасност

Иновация

Мултимедия

​Дизайн

Динамичен и елегантен дизайн

Динамичен и елегантен дизайн

Хармонични пропорции, солиден корпус, чувствени извивки, изчистени линии, светлинен подпис с 3D ефект в предната и задната част на автомобила, вградени алуминиеви релси на покрива … Новото Renault MEGANE Grandtour се отличава със стил!


Подсилен корпус

С версията комби, най-ниският и най-широк автомобил в своята категория, новото Renault MEGANE Grandtour показва аристократичен вид и налага динамичната си визия.


Отличителен светлинен подпис

Новото Renault MEGANE Grandtour се забелязва отдалече … от много далече. Светлините с 3D ефект и технологиите LED Pure Vision на предните светлини и Edge Light на задните, очертават пътя както през деня, така и през нощта.


Елегантност и в най-малкия детайл

Съвършеният силует на автомобила се допълва от хромирания пръстен, който деликатно подчертава предната решетка. И за да съчетаете стил и практичност, можете да допълните визията с вградени алуминиеви релси на покрива.

Интериорен дизайн

Настанете се на борда

Настанете се на борда

Настанете се удобно и се наслаждавайте. Нашите дизайнери и експерти по ергономия обединиха усилия, за да ви осигурят невероятен комфорт и блаженство на борда на новото Renault MEGANE Grandtour.


Истински кокпит

В удобната седалка на водача, вие сте истинският господар на борда. Всички технологии на новото Renault MEGANE Grandtour са на една ръка разстояние.


Изящни детайли

Изящните хромирани детайли и висококачествените материали, използвани в интериора на новото Renault MEGANE Grandtour, допринасят за удоволствието от пътуването.

Комфорт

Преоткрийте блаженството

Преоткрийте блаженството

Настанете се на борда на новото Renault MEGANE Grandtour и се насладете на съвсем ново усещане за комфорт.


Ултра удобни седалки

Предните седалки от пяна с двойна плътност осигуряват отлична опора на тялото и предлагат лумбална настройка. Масажната функция на седалката на водача ви осигурява спокойно и комфорто пътуване.


Удобство за пътниците на задните седалки

Не са забравени и пътниците на задните седалки, които разполагат със значително пространство за коленете и по-голям наклон на облегалката за оптимален комфорт.

Пространство

Подредете пространството си на борда

Подредете пространството си на борда

Станете партньори с новото Renault MEGANE Grandtour. Рекордната му товарна дължина, многобройните му отделения за съхранение на вещи и невероятната му модулност правят автомобила незаменим помощник в ежедневието.


Рекордна товарна дължина

Товарете и превозвайте всичко, което пожелаете, без никакви притеснения. След сгъване на задната седалка и на предната пътническа седлка, багажникът предлага рекордна товарна дължина от 2,70 м.


Модулен багажник

С регулируемия си багажник и интелигентните решения за съхранение, новото Renault MEGANE Grandtour отдава чест на модулността. Системата от отделения, равният под, мрежите за вещи, закачалките и страничните ниши ви позволяват да подредите багажа си, така че всичко да стои мястото си.


Обширни предни отделения за съхранение на вещи

С централната конзола и подлакътника, в който можете да съхранявате ежедневните си вещи, новото Renault MEGANE Grandtour ви позволява да държите всичко необходимо на една ръка разстояние.

Безопасност

Шофирайте с напълно спокойно съзнание

Шофирайте с напълно спокойно съзнание

За да обезопасят вашите пътувания, нашите експерти оборудваха новото Renault MEGANE Grandtour с цялостна система за безопасност и подпомагане на шофирането.


Visio System

Тръгнете на път напълно спокойни. С разпознаването на пътните знаци, сигнализацията при пресичане на осевата линия и автоматичното превключване на светлините, вие имате на разположение истински копилот.


Активна система за аварийно спиране

Способно да отчете риска от сблъсък с автомобила, който се движи пред вас, новото Renault MEGANE Grandtour ви предупреждава чрез звукови и визуални сигнали. Ако не реагирате, автомобилът взема нещата в свои ръце и спира вместо вас, за да избегне или ограничи щетите.


Предупреждение за мъртвата точка на видимост

Оборудвано със система за предупреждение при наличие на обект в мъртвата точка на видимост, новото Renault MEGANE Grandtour ви помага да избегнете неприятните изненади. Ако се появи автомобил в зоната, която не можете да контролирате, без да се обърнете, в огледалото за обратно виждане се появява светлинен сигнал.

Иновация

Изживейте иновацията

Изживейте иновацията

Оборудвано с последните технологии от най-висок клас, новото Renault MEGANE Grandtour улеснява максимално вашето шофиране.


MULTI-SENSE

Събудете сетивата си. Новото Renault MEGANE Grandtour е в унисон с вашите желания. Благодарение на технологията MULTI-SENSE, можете да персонализирате изживяването си зад волана, от амбиентното осветление до реакцията на двигателя.


Цветен Head-up дисплей

Събрало в себе си най-модерните технологии, новото Renault MEGANE Grandtour ви позволява да се съсредоточите върху управлението на автомобила, без да изпускате пътя от очи. Head-up цветният дисплей ви предава цялата необходима информация.

Мултимедия

Изберете най-доброто от света на мултимедията

Изберете най-доброто от света на мултимедията

Отдайте се напълно на изживяването на пътя. Оборудвано с най-модерните мултимедийни технологии, новото Renault MEGANE Grandtour ви потапя в своя интуитивна вселена, в която винаги оставате свързани с останалия свят.


R-LINK 2

Вграденият сензорен дисплей R-LINK 2 само с няколко докосвания ви дава достъп до всички функционалности и параметри за персонализация на новото Renault MEGANE Grandtour. Навигация, радио, приложения... Опростен, интуитивен и винаги свързан, дисплеят ви позволява да задавате параметри и да конфигурирате до 6 потребителски профила. Така, още със самото качване на борда, избирате начините на показване или настройките на седалката.


TFT дисплей

Цветният 7-инчов TFT дисплей на новото Renault MEGANE Grandtour ви осигурява мигновен достъп до всички показатели, необходими за управлението на автомобила. Съчетан с технологията MULTI-SENSE, дисплеят се нагажда към стила и цвета на режима, който сте избрали.


Аудио система Bose®

Отпътувайте в света на музиката. С аудиосистемата Bose® вие се наслаждавате на звук от най-високо качество и на едно изключително музикално изживяване. 9-те високоговорителя, разпределени идеално в купето и субуфера, вграден в багажника, ви подаряват едно неповторимо музикално изживяване по време на всяко пътуване.