Renault KOLEOS

Представяне

PrintSend

Комфорт

Технология

Безопасност

Комфорт

Комфорт

Просторен салон

Леснодостъпен благодарение на широко отварящите се врати, просторният салон на Renault KOLEOS ви пренася в света на комфорта. Насладете се на отопляемите и вентилирани предни седалки и на истински удобния му салон. Благодарение на многобройните отделения за съхранение и плъзгащия се подлакътник, всеки разполага с място за съхранение на своите вещи.


Задвижване ALL MODE 4x4-i

Излезте от утъпкания път с Renault KOLEOS! С технологията ALL MODE 4x4-i можете да превключвате между режим 2WD (две задвижващи колела), Auto (автоматичен) и Lock (постоянно задвижване на всички колела). Идеалният баланс на въртящия момент между предните и задните колела за постигане на перфектното сцепление при всички обстоятелства.


Система EASY BREAK

С това оборудване, багажникът на Renault KOLEOS предлага няколко конфигурации. Седалките се сгъват, а плоският под се приспособява спрямо вашите нужди само с едно елементарно движение.

Технология

Технология

Отваряне на багажника без ръце

Със сензор, разположен под бронята, всичко, което е необходимо да направите е елементарно движение с крак, за да отворите багажника с лекота. Наистина практично, когато ръцете ви са заети!


Технологии в помощ на водача

Renault KOLEOS преоткрива всичко за вас, дори вашия стил на шофиране. Интуитивно вградените помощни технологии за водача улесняват значително вашето шофиране. Автоматичното превключване на къси и дълги светлини, аварийното спиране и дори паркирането никога не са били толкова лесни.


R-LINK 2: таблетът със сензорен екран, който управлява всичко

Използвайте един опростен интерфейс, за да управлявате всички функции на Renault KOLEOS. Със своя голям 8,7-инчов (22 см) сензорен екран, таблетът на R-LINK 2 ви позволява да управлявате функциите на автомобила, системите за мултимедии, навигация, телефонни разговори и помощ за водача.

Безопасност

Безопасност

Система Visio – вашият навигатор от ново поколение

С камера, разположена в горната част на предното стъкло, системата Visio ви предупреждава по 3 начина:
- Разпознаване на пътни знаци с предупреждение за скорост
- Предупреждение за пресичане на осевата линия
- Автоматично превключване на къси и дълги светлини


Easy Park Assist

Успоредно паркиране? Оставете Easy Park Assist да поеме контрол върху волана. Системата сама преценява мястото за паркиране и проектира линията на заход. Всичко, което вие трябва да правите, е да контролирате подаването на газта, спирачките и смяната на предавките. Сензори отпред, отзад и отстрани и камера за задно виждане: възползвайте се от защита на 360°.


Сигнал за безопасна дистанция и активен спирачен асистент

Сензорът отпред ви предупреждава, ако не поддържате достатъчна дистанция от автомобила пред вас. Ако системата отчете риск от сблъсък и не реагирате достатъчно бързо, активният спирачен асистент поема контрола и активира спирачките.


Помощна система за потегляне по наклон

Никога вече няма да се притеснявате от възможността за неволно движение назад, когато сте върху стръмен наклон! Оборудвахме Renault KOLEOS с технология, която може да изчислява наклона на пътя и да задейства спирачките, за да ви остави времето да потеглите спокойно.


Предупреждение за наличие на автомобил в сляпата точка

Със вградения си сензор новото Renault KOLEOS отчита наличието на автомобил в сляпата точка и ви предупреждава със светлинен сигнал в страничните огледала.


5 звезди при тестовете на EURONCAP

Renault KOLEOS бе отличено с 5 звезди на тестовете на EURONCAP – най-добрата възможна оценка. Нашите инженери използваха възможно най-доброто оборудване за безопасност: въздушни възглавници, високотехнологични помощни и подпомагащи системи за водача, брони и преден капак, пригодени за смекчаване на евентуален сблъсък с пешеходец... Шофирайте още по-спокойно!