Renault CLIO

Представяне

PrintSend

Дизайн

Вътрешен дизайн

Технология

Безопасност

Мултимедия

Пространство

Двигатели

Дизайн

Чувствен дизайн

Персонализация на екстериора

Комбинирайте нашите предложения за двуцветни варианти и нашите цветови гами, за да създадете Renault CLIO, което ви подхожда.

Светлинен подпис

Оставете се да бъдете съблазнени от full LED светлинния подпис под формата на "С" отпред и отзад* на автомобила.* Светлинният подпис отзад е опционален в зависимост от версията на автомобила.


Джанти

Бъдете различни. 16-инчови алуминиеви джанти тип "Диамант" или 17-инчови тип "Брилянт", изборът е ваш!

Вътрешен дизайн

Съвършено изпълнен вътрешен дизайн

Оценете безупречните форми

С уютното си купе, с безупречното качество на материалите и изчистените си форми, новото Renault CLIO ви кани в своето елегантно и гостоприемно пространство.


Персонализирайте купето на своя автомобил

Средата във вашето Renault CLIO въплъщава вашите желания. Цветът на арматурното табло и на интериора е в съответствие с вашата индивидуалност.

Технология

Технология

Оставете се автомобилът да ви води

Паркирайте безупречно и с минимални усилия между два автомобила със системата за подпомагане на паркирането ''свободни ръце".


Маневрирайте спокойно и уверено

Маневрирайте без усилие благодарение на предния и заден паркинг сензор и камерата за заден ход.


Почувствайте свободата!

Отключвате, заключвате или стартирате вашето Renault CLIO без никакви усилия благодарение на картата "свободни ръце".

Безопасност

Шофирайте в пълна безопасност

Внезапно препятствие?

Когато натиснете спирачката, системата за помощ при аварийно спиране на Renault CLIO се включва, за да съкрати спирачния път.


Потегляне под наклон?

Налягането на спирачната система се задържа в продължение на 2 секунди, за да ви позволи да потеглите спокойно под наклон.


Загуба на сцепление?

Renault CLIO е оборудвано със система за динамичен контрол на траекторията, която реагира на загубата на сцепление при завоите. Ако автомобилът се подхлъзне, системата задейства спирачките, за да му върне контрола над пътя.

Мултимедия

Насладете се на технологиите на борда

Насладете се на неизразимо звуково изживяване

Renault CLIO е оборудвано с високотехнологична аудиосистема със седем високоговорителя, които ще ви подарят ярко музикално изживяване.


Останете свързани

Навигация, радио, музика, телефон… С нашите вградени 7-инчови (18 см), сензорни таблети R-LINK Evolution или Media Nav Evolution, получавате мигновен достъп до вашето мултимедийно съдържание.

Пространство

Възползвайте се от пространството на борда

Оценете предимствата на просторния багажник

С 300-литровия си багажник Renault CLIO е един от най-добрите автомобили в своята категория. Край на преливащите в купето покупки!


Сгънете задната седалка

Със своите сгъваеми задни седалки 1/3 - 2/3, Renault CLIO е идеално за транспортиране на дълги и обемисти предмети.


Възползвайте се от многобройните отделения за съхранение на вещи

На борда на Renault CLIO, всеки пътник разполага със свое собствено пространство за съхранение на вещи. Така вашият автомобил е винаги подреден и вие лесно намирате онова, от което имате нужда.

Двигатели

Оптимизиране на удоволствието от шофирането

Двигател ENERGY TCe 120

Изберете върховите постижения и се отдайте на нови усещания. Двигателят ENERGY TCe 120 е гъвкав и динамичен и ви предлага уникално изживяване при всяко пътуване. Ангренажната верига с доживотна трайност намалява изключително времето за поддръжка, което няма как да не ви очарова.


Двигател ENERGY TCe 90

Изживейте градската лекота! Невероятно ефективен при нискооборотен режим, оборудван с 5-степенна механична скоростна кутия, двигателят ENERGY TCe 90 е изключително подходящ за градската среда. А етикетът ECO2 ви гарантира най-оптималния разход на гориво.


Двигател ENERGY dCi 110

Изключително ефективен и динамичен, новият двигател ENERGY dCi 110 ви носи наслада и силни усещания. 6-степенната механична скоростна кутия е гаранция за ограничен разход на гориво.


Двигател ENERGY dCi 90

Бъдете динамични и отговорни. Наличен с автоматична EDC или с механична скоростна кутия, двигателят ENERGY dCi 90 и неговият етикет ECO2 ви гарантират оптимален разход на гориво.